Projektledare / Programansvarig

Jacob Albertsen

Ni kontaktar Jacob om ni har några som helst frågor om dagen. Som programansvarig och strategiskt utvecklingsansvarig, så vet han det mesta om vad som händer eller vem man ska vända sig till.

jacob.albertsen@mentoronline.se

08-670 41 27

Chefredaktör / Ansvarig utgivare

Thomas Dietl

Som chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen TRAFIKFORUM som arrangerar konferensen så är det Thomas som är ytterst ansvarig för programmet, även om Jacob sköter det operativa. Du kanske har ett tips om talare, eller rent av en nyhet att dela med dig av. Kontakta Thomas.

thomas.dietl@mentoronline.se

08-522 253 19

Mediechef

Paulina Stjernholm

Paulina har sedan oktober 2017 gjort ett utmärkt jobb i att sätta sig in i branschen och är ytterst ansvarig för försäljningen, både för tidningen TRAFIKFORUM och för Kollektivtrafikdagen. Varför inte kombinera ett annonspaket med en utställarplats på våra event? Kontakta Paulina. Hon har ett förslag.

paulina.stjernholm@mentoronline.se

Telefon: 0708 – 22 66 72

Affärsområdeschef

Sandra Camilleri (föräldraledig)

Sandra har som affärsområdeschef den mer eller mindre utmanande rollen att hålla ihop gänget bakom tidningen TRAFIKFORUM och konferensen Kollektivtrafikdagen. Med ett stort eget nätverk, och förståelse för branschen är hon en resurs för oss alla.

sandra.camilleri@mentoronline.se

08-670 41 71

Kundtjänst

Om du har frågor kring en redan genomförd bokning kontaktar du Elisabeth Blomdin på vår kundtjänst.

eventanmalan@mentoronline.se

08-670 41 00

Partneransvarig

Gunilla Hagberg

Det Gunilla inte vet om kollektivtrafikbranschen är snart nog inte värt att veta. Med fast hand och en tydlig målbild kontaktar hon branschens aktörer med erbjudande om att synas på Kollektivtrafikdagen 2017. Om hon mot förmodan inte hunnit kontakta dig ännu och du vill vara partner till konferensen når du henne på nedanstående mail och telefonnummer.

gunilla.hagberg@mentoronline.se

070-768 93 46